Randi's & Svein's Web Corner

 
MUSIKK 
 
Musikk er også en stor del av familiens liv, både som noe vi lytter til (Svein har en brukbar LP-samling og familien ganske mange Cd-er) og noe vi bruker fritiden på. Spotify er mye brukt og vi er aktive selv i perioder.

Hilde har egen trompet og spilte lenge i Nordby Skolekorps.

 

Randi spiller klarinett i Ski Janitsjar og trives med øvelsene, konsertene og turene både her hjemme i Norge og i utlandet. Turen til Italia våren 2013 er nok et av høydepunktene i så måte. 
 
                
 

 
Svein spilte trompet i yngre år, en trompet han fikk til sin konfirmasjon og som Hilde arvet til sin konfirmasjon og bruker litt i dag.
Svein trakterer gitaren i blant og har laget en del sanger til skolebruk opp gjennom tiden. Han har hjulpet en del venner med sanger til konfirmasjoner og diverse jubileer. Også i dag hender det han tar fram instrumentet for kosens skyld, gjerne sammen med Gunnar. Dessuten hjelper det å høre på musikk for å finne ro i sinn og sjel. Han liker alt fra de klassiske favorittkomponistene Vivaldi, Händel, Mozart, Beethoven og ikke minst Bach, til Glenn Miller, Led Zeppelin, Pink Floyd, Beatles, Elton John, Dire Straits, Leonard Cohen, Eminem, Rihanna, Halvdan Sivertsen - for å nevne noen få.
 
Også Gunnar kan spille gitar, særlig elsker han musikk av Kaizers Orkestra.